De lekkerste Brunch van Utrecht!

Logo Yoghurt Barn

Gezellig brunchen bij Yoghurt Barn in centrum Utrecht; origineel en Loei Lekker!

Klik hier voor de lekkerste High Tea van Utrecht!

De lekkerste Brunch van het land!

Wat langer in je bed blijven liggen en goed verwend worden is het motto. Daar weten we bij Yoghurt Barn wel raad mee met de Barn Brunch! Reserveer nu om van de Barn Brunch te komen genieten via ons formulier (rechts). Van de Barn Brunch genieten kan elke dag tot 12u. Een heerlijke traditie maar dan Yoghurt Barn style. Gezellig brunchen met de familie of vrienden en vriendinnen in centrum Utrecht. Kom naar de Barn en geniet!

Yoghurt-Barn-Brunchen

Wat is de Barn Brunch?

Verschillende yoghurt Specials, oerbrood, croissantje, verse jus en fruitsalade, smoothie en koffie of thee. Natuurlijk krijg je nog een heerlijk toetje toe. Eigenlijk is het een mix & match tussen onze populaire en verrassende High Tea en onze zomerse Barn Picknick. Een echte Barn Brunch met een heerlijke slowtea (kies bv de Notendroom van TeaBar) of verse latte of cappuccino van Bocca Coffee erbij. En dat allemaal voor maar €17,95 per persoon. 

  • Reserveer nu je Brunch!

    Boek ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Vul hieronder alles in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een bevestiging of verdere vragen. De Barn Brunch is elke ochtend tot 12u te reserveren en je kunt 1,5u lang bij ons genieten. We werken enkel met PIN betalingen. Neem voor groepen groter dan 12 personen contact met ons op voor de mogelijkheden.
Yoghurt Barn is jouw nieuwe hotspot om te genieten van de lekkerste yoghurt (uiteraard biologisch) van het land. Wij Hollanders zijn de grootste yoghurt-eter van de wereld en Yoghurt Barn brengt dit Loei Lekker buitenshuis. Naast onze yoghurt Specials kun je ook genieten van smoothies, specialty coffee & tea en als klap op de vuurpijl moet je absoluut onze High Tea of Brunch hebben geproefd; volgens velen de aller lekkerste! Kom dus ook langs in Utrecht (Neude) of Amsterdam (Eerste van der Helststraat 80, De Pijp) en laat ons je verwennen.. Ga naar onze website voor meer informatie en laat je verrassen op onze Facebook pagina.

Yoghurt Barn Neude
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
030-2600889
neude@yoghurtbarn.nl